HÍREK

Információs nap szeptember 12-én az Erasmus+ program pályázati lehetőségeiről és az Európai Önkéntes Szolgálat (EVS) várható változásairól.

Erasmus+

Az Erasmus+ program az Európai Unió 2014-2020 között futó oktatási, képzési, ifjúsági és sport programja.

Képzések

Az Erasmus+ program keretében nemzetközi képzéseken is részt vehetnek ifjúsági szakemberek és fiatalok. Aktuális képzési kínálatunk folyamatosan változik.

EVS

Az Európai Önkéntes Szolgálat külföldi önkéntes lehetőségeket kínál 17-30 év közötti fiatalok számára, hosszabb-rövidebb időre, sokféle területen.

Pályázóknak

Az Erasmus+ programban 3 kategóriában lehet pályázatot benyújtani az ifjúsági területen. A pályázat feltételeiről és a menetéről részletek a Pályázóknak menüben.

Kiadványok

Az Erasmus+ program ifjúsági fejezetének hazai, valamint a nemzetközi ifjúsági munkához kapcsolódó európai bizottsági kiadványok galériája.

Projektek

DISSEMINATION PLATFORM: az Erasmus+ programban megvalósult európai jó példák, sikeres projektek, izgalmas kezdeményezések

SPORT

Erasmus+ Sport pályázati lehetőségek

Tempus Közalapítvány
Erasmus+ ifjúsági csoport:
1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.
E-mail: info@tpf.hu
Tel.:(+36 1) 237-1300
Fax:(+36 1) 239-1329
Hírlevél:
A hírlevélre feliratkozással megismertem az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat, és hozzájárulok ahhoz, hogy a Tempus Közalapítvány a hírlevél feliratkozáshoz megadott személyes adataimat az abban foglaltak szerint kezelje.